[Nieuws] Geschreven door Erik op 2021-06-19 16:17:56

SEGA: "Ik geloof dat Sonic 2022 een stap vooruit zet in wat een Sonic-game kan zijn"

De baas van Sonic Team, Takashi Iizuka, heeft een boekje open gedaan over Sonic 2022. Hij sprak onder andere over zijn visie voor het spel." "Er is een hoop wat ik nog niet kan zeggen, maar ik geloof erin dat we een verbetering gaan zien in hetgeen wat een moderne Sonic-game kan zijn", zegt Iizuka tegen Game Informer. "Natuurlijk gaan we de snelle actie dat vorige Sonic-spellen als Sonic Generations en Sonic Forces definieerden niet negeren; we bouwen een titel waar onze huidige fans én nieuwe gamers van kunnen genieten."

Daarnaast vertelt Iizuka dat zijn team in Japan sinds Sonic Forces een heleboel aanpakken probeerde om die échte next-gen Sonic-ervaring te creëren.
"Terwijl we dertig jaar aan Sonic-spellen vieren, moesten we ook denken aan hoe een moderne gameplay-ervaring voor een Sonic-titel eruit komt te zien en welke weg we in moeten slaan voor het volgende decennium. Er is een hoop waar ik nog niet over kan praten, maar we zijn hard aan de slag voor de game. We ijken er naar uit om meer informatie over deze titel in de toekomst te delen."
Sonic 2022 staat op de planning voor 2022. Door wat ongelukkige marketing, is de titel van de game mogelijk al gelekt: Sonic Rangers. Het spel is tijdens Sonic Central met een hele korte teaser, ehm, geteased.

Gekoppelde games

Sonic 2022 (werknaam) (Nintendo Switch)