[Special] Geschreven door Erik op 2021-06-21 11:45:00

Ontdek Gamestudio met deze 13 vernuftige spelletjes

Het spel is slechts een dikke week uit, maar nu al is Gamestudio een broedplaats voor creatieve spelletjes in alle soorten en maten. Mensen bouwen Doom, Sonic en zelfs Zelda na in de game én anderen, zoals meneer Sakurai, bouwen hun originele creaties. Gezien er in Gamestudio geen levelwereld is, heb ik ben het internet voor je afgespeurd naar een aantal toffe codes. Ontdek wat je allemaal in Gamestudio kunt doen met deze zes spelletjes! Denk je nu, huh, Gamestudio? Lees dan eerst even de recensie van Paul. Hij heeft de game uitgebreid kunnen spelen en vertelt je alle ins en outs over het bouwen van je eigen videospelletje! 1. Doom Eternal Demo Code: G-002-CYJ-CW1 Zin om een chaotische shooter te ervaren? @MrTiffles heeft Doom Eternal nagebouwd in Gamestudio!

3. Sizzling Stakes uit Super Mario Party Code: G-000-GB8-T4H Waarom games nabouwen – als je ook minispelletjes kunt nabootsen? Jep! Pannen, blokjes vlees en zelfs groente en Mario-objecten in de achtergrond: Sizzling Stakes laat goed zien wat er allemaal mogelijk is als je je creativiteit loslaat.

4. The Legend of Zelda in 1st Person Code: G-005-PHW-XB1 @ZeldaBoi gaat helemaal lost in Gamestudio. Vooral deze trok mijn aandacht: de originele NES Zelda, maar dan in 3D! Zelfs met de karakteristieke muziek van weleer. Lukt het jou alle Octorocks te verslaan?